• Ελληνικά
  • English
  • Deutsch

Αποστολές & Υπαναχώρηση

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται στο χώρο που θα μας ζητήσετε – ορίσετε εσείς. Έρχεται είτε με courier είτε μπορείτε να ορίσετε να περάσετε εσείς να το παραλάβετε από το γραφείο της courier σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ενοχληθείτε στον εργασιακό σας χώρο ή στην οικία σας.

Χρόνος αποστολής στα Αστικά Κέντρα (2 ημέρες).
Χρόνος αποστολής στην Υπόλοιπη Ελλάδα (3 ημέρες)

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται εντός 5 εργασίμων ημερών σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε 8 εργάσιμες ημέρες σε οποιοδήποτε άλλον προορισμό. Σας αποστέλλεται στο κινητό σας ή στο email σας αντίγραφο του ταξιδιωτικού συνοδευτικού δελτίου προκειμένου να μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για την εξέλιξη της αποστολής. Προσοχή, σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδεχομένως να χρειάζεται να επικοινωνήσετε με την οικεία σε εσάς τελωνειακή αρχή.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας έχει ακολουθεί πλήρως τις τελευταίες διατάξεις του νόμου περί εξ’αποστάσεως αγορών και συμβάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Εμπορίου. Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από τη στιγμή της παραλαβής της αναιτιολογήτως. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μας επιστρέψετε με κούριερ το προϊόν σε αρίστη κατάσταση μαζί με τα φορολογικά παραστατικά του και να μας υποδείξετε τον ΙΒΑΝ ενός λογαριασμού τραπέζης, εφ’ όσον η αγορά του προϊόντος είχε γίνει με αντικαταβολή, στον οποίο θα σας επιστραφεί η συνολική αξία της αγοράς σας συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής. Τα έξοδα αποστολής κατά την επιστροφή δεν βαρύνουν τον πελάτη. Αν η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα ή paypal τα χρήματα θα πιστωθούν αυτόματα.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή στην περίπτωση που το προϊόν δεν ικανοποιεί τις αρχικές σας προσδοκίες και επιθυμείτε αλλαγή, η εταιρεία μας αναλαμβάνει χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση άμεσα την αντικατάσταση του προϊόντος με το ίδιο προϊόν για την πρώτη περίπτωση ή με κάποιο άλλο προϊόν της δικής σας επιλογής για την δεύτερη περίπτωση.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ειδική γραμμή καταναλωτή που διαθέτει η εταιρεία μας στο 2311300400 ή με email στο [email protected] .

TOP

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

RECENTLY VIEWED 0

FEATURED DOWNLOAD -

This page is not availabe in your country!

Unfortunately you will not be able to visit www.mykepler.gr and complete purchases. To continue with your purchases at your country, please visit www.mykepler.de !